Carpos Te Premiaza: Câștiga Blendere, Ceasuri și Espressoare

Organizat de Olympus, acest concurs Carpos te premiaza își propune să răsplătească loialitatea clienților săi. Iată mai multe detalii despre această campanie și premiile oferite:

Premii Tentante

Campania „Carpos te premiaza” vine cu premii impresionante pentru cei norocoși care participă. Iată doar câteva dintre acestea:

2 x blendere în valoare totală de 1100 lei;

5 x smartwatches în valoare totală de 900 lei;

1 espressor în valoare totală de 2000 lei;

Termeni și Condiții

Este important să aveți în vedere câteva termeni și condiții esențiale ale acestei campanii:

Contravaloarea în bani sau alte obiecte: Participanții desemnați câștigători nu pot cere contravaloarea în bani sau alte obiecte în locul premiilor câștigate. Premiile sunt oferite așa cum sunt anunțate, fără posibilitatea de modificare.

Transmiterea premiilor: Premiile revin doar participanților desemnați câștigători și nu pot fi transferate sau cedate terțelor persoane.

Concurs Carpos Te Premiaza

Limitări la înscriere și câștig: Un participant se poate înscrie de maxim 5 ori în concurs și poate câștiga maxim un premiu din cele oferite prin tragerile la sorți. Participanții care se înscriu de mai mult de 5 ori vor fi disqualificați.

Participa la concursul Carpos te premiaza

Pentru a participa la această campanie atrăgătoare, vă puteți înscrie și afla mai multe detalii pe site-ul oficial al campaniei www.olympusfoods.ro.

Încheierea, concursului „Carpos te premiaza” este o ocazie minunată de a câștiga premii și de a vă bucura de produse de înaltă calitate. Cu premii precum blendere, smartwatch-uri și espressoare, această campanie este cu siguranță un motiv în plus să vă alăturați și să participați.
Așteptăm cu nerăbdare să aflăm cine vor fi acei norocoși câștigători!

Carpos Te Premiaza: Câștiga Blendere, Ceasuri și Espressoare 2024

Lasă un răspuns