DeFish Concurs – Descoperă Plăcerea Gustului

Dacă ești un adevărat pasionat de gusturi bune și iubești să experimentezi preparate delicioase, atunci campania „DeFish Concurs” este pentru tine! Între 16 octombrie și 30 noiembrie 2023, ai ocazia de a câștiga premii valoroase și de a-ți dezvălui talentele culinare.

Premiile Campaniei DeFish

Participarea la acest concurs este extrem de simplă. Tot ce trebuie să faci este să achiziționezi produse DeFish, fie ele la conservă sau congelate, și să trimiți un SMS cu textul „DEFISH” la 3714, însoțit de codul bonului fiscal. Alternativ, poți completa formularul de participare de pe site-ul oficial.

DeFish concurs

Prin tragere la sorți, ai oportunitatea de a câștiga premii speciale care îți vor îndulci viața și te vor inspira în bucătărie. Poți fi unul dintre norocoșii câștigători ai următoarelor premii:

2x lingouri de aur; 5x robot de bucatarie marca Tefal, 10x kit de conserve.

Cu DeFish concurs, poți descoperi aromele autentice

Înscrie-te și Răspunde la Întrebări pentru a Descoperi Noile Tale Gusturi

Pentru a-ți dezvălui preferințele culinare și pentru a afla ce recomandări se potrivesc cel mai bine gusturilor tale, răspunde la câteva întrebări simple. De exemplu, preferi somonul sau creveții? Ce fel de rețete îți plac mai mult: cele sănătoase sau cele indulgente? Cu ajutorul acestui test, vei descoperi combinațiile perfecte de arome și rețete care să te inspire în bucătărie.

Așadar, nu mai sta pe gânduri! Cumpără produsele DeFish.ro, participă la concurs și descoperă plăcerea gustului autentic. Cu puțin noroc, poți câștiga premii de aur care îți vor transforma experiența culinară într-una de neuitat. Buon appétit!

DeFish Concurs – Descoperă Plăcerea Gustului 2024

Lasă un răspuns