Sansa de a câștiga un telefon Samsung Galaxy S23

Campaniile promoționale oferă mereu o oportunitate unică
pentru a obține produse de înaltă calitate fără a fi nevoie să
cheltuim sume mari de bani. Una dintre astfel de oportunități
se desfășoară în perioada 15 septembrie 2023 – 30 octombrie 2023 (ora 23:59:59),
sub forma Campaniei „Câștigă un Samsung Galaxy S23” de la chio.ro.
Acest articol vă va dezvălui toate detaliile despre premii și mecanismul campaniei.

Premiile Campaniei

În cadrul acestei campanii, se vor acorda în total 5 premii, iar fiecare dintre acestea constă într-un telefon. Valoarea estimată a fiecărui telefon este de 4210 lei, inclusiv TVA. Astfel, premiile puse la bătaie în această campanie au o valoare totală estimată de 46,301.57 lei, cu toate taxele incluse.

Mecanismul Campaniei

Pentru a avea șansa de a câștiga unul dintre aceste premii atractive, trebuie să urmați câțiva pași simpli:

7.1. Achiziționați un Produs Participant

În perioada menționată anterior, adică între 15 septembrie 2023 (ora 00:00) și 30 octombrie 2023 (ora 23:59:59), trebuie să achiziționați oricare Produs Participant din oferta chio.ro. Apoi, trebuie să vă înscrieți în promoție, completând numărul bonului fiscal care atestă achiziția și data emiterii acestuia prin intermediul formularului de înscriere disponibil pe site-ul chio.ro.

Sansa sa câștigi un telefon Samsung Galaxy S23

7.2. Folosiți bonul fiscal o singură dată

Fiecare număr de bon fiscal poate fi utilizat pentru înscrierea în
Campanie o singură dată, indiferent de modalitatea de înscriere utilizată.

7.3. Completează formularul de înscriere

Înscrierea în Campanie se realizează prin completarea formularului electronic de înscriere disponibil pe site-ul Campaniei chio.ro. Formularul include următoarele câmpuri obligatorii: numărul bonului fiscal, data bonului fiscal, numărul de telefon, adresa de e-mail, acordul cu Regulamentul și acordul pentru colectarea datelor în scopuri de marketing. Este esențial să completați corect și complet aceste informații pentru a valida înscrierea voastră.

7.4. Verificarea înscrierii

După ce ați completat formularul de înscriere, veți primi o confirmare a validității datelor și a înscrierii în Campanie. În cazul în care informațiile sunt incomplete sau incorecte, veți primi detalii despre motivele pentru care înscrierea nu a putut fi validată.

Acesta este mecanismul simplu pe care trebuie să-l urmați pentru a avea șansa de a câștiga un telefon Samsung Galaxy S23 în valoare de 4210 lei. Cu toate acestea, trebuie să citiți cu atenție regulamentul campaniei și să urmați toate cerințele pentru a asigura șansele voastre de câștig.

Continuare Sansa de a câștiga un telefon Samsung Galaxy S23

Lasă un răspuns