Castiga din Reciclare la Kaufland: 50 de Bani

Participa la Săptămâna de Reciclare la Kaufland și poți câștiga 50 de bani pentru fiecare recipient reciclat la automatele lor de colectare selectivă.”

Pentru a încuraja implicarea comunității în protejarea mediului, ai oportunitatea de a aduce recipiente precum sticle, PET-uri și doze de aluminiu la magazinele Kaufland și să le depui în automatele de reciclare. Pentru fiecare recipient depus, vei primi un voucher de cumpărături în valoare de 50 de bani. Acest voucher este valabil până pe 10 octombrie și poate fi folosit pentru a economisi la următoarea ta achiziție.

Reciclare cu Kaufland: Ce trebuie să știi:

 • Ambalaje acceptate: Poți aduce sticle, PET-uri și doze de aluminiu la automatele de reciclare din parcarea magazinului Kaufland.
 • Reguli importante pentru a castiga:
  • Voucherul de 50 de bani este valabil pentru cumpărături cu o valoare de cel puțin 0,01 lei mai mare decât valoarea voucherului.
  • Poți aduce maximum 50 de recipiente într-o singură sesiune de colectare.
  • Această campanie se desfășoară simultan cu campania „Reciclezi și salvezi,” care îți oferă un voucher de 10% reducere la produsele din categoria ciocolată tablete.
Reciclare la Kaufland

Cum funcționează automatele de reciclare:

În parcările magazinelor Kaufland, vei găsi automate de reciclare pentru trei tipuri de ambalaje:

 • PET-uri (cu volum de până la 3 litri)
 • Sticlă
 • Doze de aluminiu (cu volum de până la 1 litru)

Eonomisire prin Reciclare la Kaufland:

Dacă aduci 5 recipiente (PET-uri, sticle sau doze de aluminiu) la centrele de colectare selectivă din parcările magazinelor Kaufland, vei primi un voucher cu 10% extra reducere la articolele semnalizate cu bănuțul „Reciclezi și salvezi”. Această ofertă este valabilă în perioada 27 septembrie – 3 octombrie 2023, și poți folosi voucherul pentru a economisi la achiziția de produse din categoria ciocolată tablete.

Detalii de funcționare a automatelor de reciclare:

Pentru a te asigura că recipientele tale sunt acceptate de automate, trebuie să fie goale, curate și nedeteriorate. Voucherul de discount este eliberat numai pentru recipientele depuse în multiplu de cinci. Poți combina recipiente din cele trei tipuri acceptate (PET, sticlă sau aluminiu).

Participând Reciclare la Kaufland, poți primi recompense sub formă de vouchere de cumpărături și reduceri la produsele preferate. Este o oportunitate excelentă de a face o schimbare pozitivă pentru mediu și pentru buzunarul tău. Nu rata această șansă de a face diferența!

Promotie Castiga din Reciclare la Kaufland: 50 de Bani

Lasă un răspuns