Tombola Auchan Petrom 2 in 1

MyAuchan a lansat o ofertă senzațională pentru toți consumatorii din România, sub numele „Tombola Auchan Petrom”. În perioada 1-30 noiembrie, acest concurs oferă șansa deosebită de a economisi și de a câștiga premii în bani. Iată cum funcționează:

Dacă vă aflați într-una din stațiile echipate cu MyAuchan, aveți oportunitatea de a cumpăra produsele și de a vă înscrie. Procedura este simplă: păstrați bonul fiscal și completați formularul de înscriere disponibil pe site-ul oficial. Un bon înregistrat, oferă o șansă la unul din cele 10 premii acordate zilnic, fiecare în valoare de 500 lei.

Tombola Auchan Petrom 2 in 1

Stațiile Petrom cu magazine MyAuchan vă oferă atât carburant de încredere, esențial pentru mașina, cât și o gamă variată de produse de zi cu zi la prețuri speciale.

Această oportunitate de câștig se desfășoară doar în perioada 1-30 noiembrie, deci nu pierdeți șansa de a vă înscrie în Tombola Auchan Petrom și de a vă bucura de beneficiile oferite de această colaborare. Pentru a afla mai multe detalii și a consulta regulamentul campaniei, puteți vizita site-ul oficial MyAuchan.ro la aceasta adresa.

Tombola Auchan Petrom 2 in 1 2024

Lasă un răspuns