Surprinde-o de Ziua Femeii

Surprinde-i pe cei dragi de Ziua Femeii cu gesturi de îngrijire și premii incredibile!

În ziua dedicată femeilor, fiecare gest contează și poate aduce bucurie. Ai ocazia să faci o surpriză de neuitat prin gesturi simple, dar pline de înțeles și iubire. Și ce mod mai bun de a exprima acest lucru decât prin produsele de încredere de la Dove?

Dove, brandul de încredere în îngrijirea pielii, vine în întâmpinarea ta cu o promoție specială de Ziua Femeii. Achiziționează un gel de duș Dove sau Dove Men+Care și un deodorant Dove Advanced Care din magazinele Carrefour și Cora. Doar în perioada 21 februarie 2024 – 12 martie 2024 și intră automat în cursa pentru premii fabuloase!

Mecanism simplu pentru înscriere și câștig

Surprinde-o de Ziua Femeii

Tot ce trebuie să faci este să păstrezi bonul fiscal și să îl înscrii pe www.unilevertepremiaza.ro. Cu doar câteva click-uri, poți fi pe cale să câștigi una dintre următoarele premii fabuloase:

  • 1 x city break în Portofino în valoare de 1500 de euro: O escapadă romantică într-unul dintre cele mai pitorești orașe de pe litoralul italian! Explorează străduțele înguste, bucură-te de peisajele de poveste și lasă-te răsfățat în acest colț de paradis.
  • 5 x carduri cadou Kultho în valoare de 1000 de lei fiecare: Ai libertatea de a alege ce îți dorești cu aceste carduri cadou. Fie că optezi pentru produse de înfrumusețare, îmbrăcăminte elegantă sau orice altceva îți dorești, acest premiu este o oportunitate de a-ți răsfăța pe tine sau pe cineva drag.

Așadar, de Ziua Femeii, arată-ți dragostea printr-un gest autentic

Nu pierde șansa de a câștiga aceste premii și de a-ți surprinde pe cineva drag într-un mod cu totul special. Consultă regulamentul complet al promoției pe www.unilevertepremiaza.ro pentru mai multe detalii despre mecanismul de participare și termenii și condițiile campaniei.

Cele mai bune surprize vin din inimă, iar gesturile mici pot face diferența în viața celor dragi.
Alături de Dove și promoția care aduce și premii în joc!

Surprinde-o de Ziua Femeii 2024

Lasă un răspuns