Lidl Deluxe concurs – Mașină / Vacanță

Lidl Deluxe concurs te așteaptă cu o promoție de excepție, care îți oferă șansa de a câștiga premii uluitoare! Poți să pui mâna pe o mașină electrică BMW iX40 Phytonic Blue, vacanțe all inclusive în Mauritius în valoare de 5.000 de euro fiecare sau telefoane mobile Apple iPhone 15 Pro 128GB Titanium. Sună bine, nu-i așa?

Cum poți participa? E mai simplu decât crezi! Tot ce trebuie să faci este să cumperi în valoare de minim 100 de lei din magazinele Lidl și un produs Deluxe. Apoi, înregistrează codul unic de pe bonul fiscal în formularul de concurs de pe pagina campaniei promoționale Surprize.Lidl.ro/Deluxe sau trimite-l prin SMS la numărul 1817. Cu cât cumperi mai mult, cu atât ai mai multe șanse de a câștiga!

Lidl Deluxe Mașină BMW

Ce premii te așteaptă în această super promoție?

Mașina electrică BMW iX40 xDrive Phytonic Blue: Imaginează-ți cum te plimbi într-o mașină electrică de top, care nu doar că este prietenoasă cu mediul, dar oferă și o experiență de condus extraordinară.

Vacanțe all inclusive în Mauritius: Trei norocoși vor avea ocazia să se relaxeze pe plajele exotice din Mauritius, în cadrul unor vacanțe all inclusive în valoare de 5.000 de euro fiecare.

Telefoane mobile Apple iPhone 15 Pro 128GB 5G Black Titanium: Cinci dintre voi vor avea șansa de a deveni mândrii posesori ai unor telefoane Apple iPhone 15 Pro 128GB 5G Black Titanium.

Tragerea la sorți a câștigătorilor are loc periodic, așa că ai timp suficient să cumperi produse din magazinele Lidl Deluxe și să te înscrii în concurs.

Nu uita că poți înscrie maxim 5 bonuri fiscale pe zi și până la 50 de bonuri fiscale pe toată perioada campaniei promoționale Lidl Deluxe, care se desfășoară în perioada 13 noiembrie – 31 decembrie 2023.

Pentru a participa la concurs și a-ți crește șansele de a câștiga aceste premii de vis, accesează pagina campaniei Lidl Deluxe și urmează instrucțiunile.

Lidl Deluxe concurs – Mașină / Vacanță 2024

Lasă un răspuns