Julius Meinl Concurs: Bucură-te de o Cafea de Calitate

Esti În căutarea unei modalități de a-ți îmbunătăți ziua cu o ceașcă delicioasă de cafea? Prin Julius Meinl concurs, ai oportunitatea și de a câștiga, transformând momentele tale în experiențe cu adevărat memorabile.

Cum poți participa:

Achiziționează cel puțin 1 kg de cafea boabe Julius Meinl:
În perioada campaniei, poți cumpăra cel puțin 1 kg de cafea boabe Julius Meinl din orice magazin fizic sau online care face parte din promoție.

Trimite un SMS cu codul bonului fiscal:
După achiziție, asigură-te că păstrezi bonul fiscal. Apoi, trimite un SMS la numărul 1846 cu codul bonului fiscal. Cu cât trimiți mai multe bonuri fiscale, cu atât ai mai multe șanse de câștig.

Julius Meinl Concurs

Premii atractive:
Participând la acest concurs, poți câștiga unul dintre cele 10 kit-uri complete de cafea, care includ un espressor automat, un set de cești și un șorț de barista de calitate superioară. Pentru cei care se simt inspirați de arta cafelei, aceste premii sunt cu adevărat excepționale.

În plus, există și 200 de kit-uri cu seturi de cești, cafea boabe și șorțuri barista, astfel încât fiecare participant are șanse reale de a se bucura de această ofertă specială.

Calitate, bun gust și expertiză de 160 de ani:

Julius Meinl are o tradiție îndelungată în prăjirea și prepararea cafelei de înaltă calitate. Cu peste 160 de ani de expertiză, brandul este sinonim cu cafea de cea mai bună calitate și gust rafinat. Prin acest concurs, Julius Meinl dorește să aducă experiența acestei cafele deosebite în viața ta de zi cu zi.

O experiență zilnică de calitate:

Julius Meinl nu se limitează doar la a oferi cafea de top. Brandul se angajează să transforme momentul cafelei într-o experiență zilnică de bun gust și (re)conectare. Fie că îți dorești câteva clipe de relaxare sau pur și simplu să împarți o poveste cu cei dragi, aceste momente mici devin extrem de prețioase când sunt savurate cu cafea.

Descoperă povestea Julius Meinl concurs și bucură-te de aroma și calitatea autentică a cafelei. Nu rata șansa de a câștiga premii de cafea și de a transforma fiecare zi într-un moment de răsfăț și bucurie. Alege cafeaua la cel mai înalt nivel juliusmeinl.com/ro/.

Continuare Julius Meinl Concurs: Bucură-te de o Cafea de Calitate

Lasă un răspuns