Instant anti-age Eraser pareri

Instant anti-age Eraser pareri personale

In urma cu ceva timp am achizitionat produsul Instant Anti Age Eraser, in urma unei reclame vazute la televizor. Bineinteles ca am fost curioasa, mai ales ca am niste cearcane native evidente. Am citit pe internet ce scrie despre el. Are efect antiimbatranire si efect antiinflamator, tratand si impiedicand formarea cearcanelor si este disponibil in mai multe nuante.

Imi place extrem de mult acest produs. Am devenit dependenta de el de cand l-am folosit prima data. Am 45 de ani, deci exista ceva riduri in zona ochilor. Cand l-am folosit prima oara, nu s-au mai vazut nici cearcane, nici riduri. Evident ca nu imi va lipsi niciodata din trusa de cosmetice. Am cumparat 2 nuante, o nuanta inchisa pentru perioada verii cand ma expun la soare si o nuanta mai deschisa pentru restul anului, cand bronzul nu se mai vede. Intr-adevar asa cum zice si numele, are efect instant. Estompeaza cearcanele si netezeste ridurile pe loc, insa este important sa stiti cum se foloseste corect.

Instant anti-age Eraser pareri

Modul de aplicare:

Se scoate capacul si se roteste pana cand apare produs pe buretelul incorporat. Apoi se intinde produsul usor si se tapoteaza cu buretelul sub cearcane in forma de triunghi cu varful in jos, ori in forma de semicerc sau cum preferati. Tapotati apoi usor si cu degetul inelar pentru a distribui uniform produsul. Se poate aplica putin si in centrul barbiei, al nasului si al fruntii.
Se foloseste foarte usor, datorita buretelului. Nu este nevoie de pensula suplimentara.

Daca v-a placut articolul Instant Anti Age Eraser pareri, puteti sa lasati comentarii si opinii despre produs.

Citeste si despre alt produs asemanator…

2022 Instant anti-age Eraser pareri

... urmareste ➞

Lasă un răspuns