Salt Bank pareri

Salt Bank oferă o alternativă la Revolut pentru transferuri de bani în:
România, Austria, Germania, Belgia, Olanda, Italia, Spania, Franţa și UK.

Cu sediul în București și fondată inițial în 1998 sub numele de Romanian International Bank,
și-a schimbat numele în Idea Bank în perioada 2015-2024,
iar acum funcționează sub numele de Salt Bank, fiind deținută de Banca Transilvania.

Adresa sediu: Sediu Hermes Business Campus Bd. Dimitrie Pompeiu, nr. 5–7,
et.6, Bucharest 020335, RO. Contact Sună la *SALT (*7258)

Cu o aplicație disponibilă în mai multe țări europene,
Salt Bank se adresează inițial persoanelor fizice, dar planurile sale includ și extinderea serviciilor către microcompanii. Cu o estimare ambițioasă de 250.000 de clienți în primul an, banca intenționează să ofere servicii precum achiziționarea de unități, acțiuni și titluri de stat, însă nu și tranzacții cu criptomonede.

Salt Bank pareri

În ceea ce privește comisioanele, există unele aspecte de luat în considerare. De exemplu, comisionul de 1.8% pentru conversia valutară prin plată cu cardul este un aspect de care utilizatorii trebuie să fie conștienți, în special dacă fac tranzacții frecvente în alte valute. De asemenea, comisionul pentru retragere de la ATM pentru sume peste 900 lei și comisionul minim de 10 EUR pentru plățile SWIFT ar trebui luate în calcul în planificarea utilizării contului.

Salt Bank pareri forum

În ansamblu, oferă o alternativă pentru cei care caută o opțiune bancară digitală în Europa, cu accent pe utilizatorii din România și alte țări, având în vedere portofoliul său de servicii și prezența internațională. Chat: deschide un subiect pe forum

Salt Bank pareri 2024