Cum să câștigi în concursul Bella: Ghid complet

Dacă ești o femeie activă și îți place să profiți de oportunități interesante, ai ajuns în locul potrivit. Bella, una dintre cele mai cunoscute și apreciate branduri de igienă feminină, îți oferă șansa să câștigi prin simpla achiziție a produselor lor în perioada promoțională. Iată tot ce trebuie să știi despre cum poți câștiga în concursul Bella și ce premii sunt în joc!

Ce trebuie să faci pentru a participa?

  1. Achiziționează produse Bella: Pentru a intra în concurs, tot ce trebuie să faci este să cumperi orice produs Bella de igienă feminină în perioada promotională.
  2. Înscrie bonul fiscal: După ce ai achiziționat produsul Bella, asigură-te că păstrezi bonul fiscal. Înscrie bonul fiscal până la data specificată în regulament pentru a fi eligibilă în tragerea la sorți a premiilor.
  3. Dă like paginii Bella pe rețelele de socializare: Pentru a fi la curent cu noutățile, dă un like paginii lor: Facebook și Instagram.
  4. Completează formularul online: Accesează pagina site-ului oficial a concursului aici și completează formularul online cu informațiile solicitate.
concursul Bella

Ce premii poți câștiga?

Premiile Bella sunt cu adevărat deosebite și te pot inspira să visezi la aventuri și călătorii incredibile:

  • Voucher de călătorie Christian Tour: Premiul constă într-un voucher de călătorie în valoare de 3000 lei, oferindu-ți oportunitatea de a explora locuri noi și de a crea amintiri de neuitat.

Concluzie

Concursul Bella este o oportunitate minunată pentru femeile care iubesc să își îngrijească sănătatea și să se bucure de beneficii și premii. Prin simpla achiziție a produselor Bella și participarea în concurs, iti ofera șansa de a câștiga un voucher de călătorie. Nu uita să te înscrii până la data limită și să urmărești paginile Bella pe rețelele de socializare pentru a fi la curent cu toate detaliile și noutățile concursului! Aventura te așteaptă!

Continuare Cum să câștigi în concursul Bella: Ghid complet

Lasă un răspuns