Cosmin Condimente – Bucura-te de Premii Ideale

Cosmin Condimente este gata să-ți încânte papilele gustative și să-ți aducă un concurs cu premii! Dacă iubești să gătești și să experimentezi cu aromele, acesta este momentul.

Premiile săptămânale sunt pe gustul oricărui pasionat de gătit. Fiecare săptămână este oportunitatea ta de a câștiga un Mixer Kitchen Aid, aparatul preferat al multor bucătari profesioniști. Cu el, poți să-ți dezvolți abilitățile culinare și să prepari cele mai savuroase mâncăruri.

Însă, noutatea și marea atracție a acestui concurs stau în premiile lunare. În fiecare lună, un norocos va pleca acasă cu o combină Family Hub Side by Side Samsung. Această combinație revoluționară de frigider și tehnologie inteligentă îți va aduce confort în bucătărie. Poți monitoriza stocul de alimente, poți controla muzica sau chiar poți lăsa mesaje pentru familia ta, direct de pe ecranul frigiderului.

Cosmin Condimente

Dacă ești un pasionat de gătit sau doar îți place să experimentezi în bucătărie, nu rata șansa de a câștiga aceste premii ideale. Cu produsele de calitate de la Cosmin Condimente și premiile oferite în acest concurs, vei aduce mai multă aromă și distracție în viața ta de zi cu zi.

Înscrie-te acum și fii unul dintre cei norocoși care vor încânta bucătăria cu noile lor obiecte de bucurie. Concurs Cosmin Condimente îți oferă șansa să gătești mai bine și să câștigi premii demne de un adevărat bucătar pasionat.

Începând cu data de 23 octombrie 2023 și până pe 14 ianuarie 2024, ai ocazia de a participa la acest concurs simplu și gustos. Tot ce trebuie să faci este să cumperi cel puțin 2 condimente de la Cosmin și să înscrii datele bonului/facturii fiscale pe website-ul oficial al concursului, www.cosmincondimente.ro, sau prin SMS la numărul 3738. Doar astfel, intri în competiție pentru aceste premii.

Cosmin Condimente – Bucura-te de Premii Ideale 2024

Lasă un răspuns