Concurs Lays – Câștigă Super Premii cu Chipsuri Lay’s

Serile de film devin mai distractive, participand la concurs Lays! Cumpără chipsuri, înregistrează bonul și poți câștiga premiile promotiei!

Când vine vorba de a savura un film, fiecare are propriul său ritual. Poate îți place să te cuibărești în cea mai pufoasă pătură sau să împarți momentul cu cei dragi. Lay’s adaugă savoare și distracție în fiecare seară de film.

Iată cum poți participa:

Achiziționează chipsuri: Alege-ți gustul preferat de chipsuri din gama Lay’s în magazinul tău local.

Înregistrează bonul: După ce ai achiziționat chipsurile, păstrează bonul fiscal și completează formularul de înregistrare disponibil pe site-ul oficial.

Intră în concurs: Prin înregistrarea bonului, ești automat inclus în concurs Lays.ro, cu șansa de a câștiga premii fabuloase.

Concurs Lays

Dar surprizele nu se opresc aici! Lay’s a colaborat cu Alina Bohoru pentru a crea o colecție de șosete perfecte pentru momentele tale de film.

Inspirație din TikTok:

Urmărește clipurile TikTok de la prietenii Lay’s pentru idei creative și distractive pentru serile tale de film.

Pregătește-te să trăiești serile tale de film într-un mod special! Cumpără chipsuri Lay’s, înregistrează bonul și intră în „Concurs Lays – Câștigă Premii Uimitoare cu Chipsuri!” Cu puțin noroc, poți câștiga premii fabuloase și să te bucuri de serile tale de film într-un mod cu totul special!

Promotie Concurs Lays – Câștigă Super Premii cu Chipsuri Lay’s