Heidi DARK te plimba prin Orasul Luminilor

Procesul de participare la Concursul Heidi DARK is the new LIGHT implică achiziționarea cel puțin a unui produs participativ pe durata desfășurării campaniei, pentru a fi eligibil la câștigarea unuia dintre premiile oferite.

În cadrul acestei promotii, Organizatorul oferă un total de 9 premii, care sunt distribuite astfel:

  • 3 premii, fiecare constând într-un proiector portabil Samsung – The Freestyle Gen2, în valoare de 2999,99 lei (TVA inclus). Cu o valoare totală a premiilor de 8999,97 lei (TVA inclus).
  • 5 premii, fiecare constând într-un Pandantiv Aur 14 k, în valoare de 450 lei (TVA inclus). Cu o valoare totală a premiilor de 2250 lei (TVA inclus).
  • 1 premiu mare constând într-un Voucher Vacanta Excursie Paris, în valoare de 6864 lei.
Heidi DARK concurs

După achiziționarea produselor, participanții trebuie să își înregistreze numărul și data bonului fiscal, completând un formular de înscriere online pe website-ul promo.heidi-chocolate.com, furnizând informațiile relevante în câmpurile desemnate.

Valoarea totală a premiilor acordate în campania HEIDI DARK is the new LIGHT! este de 18114 lei (TVA inclus). Premiile vor fi atribuite prin tragere la sorți, care va avea loc pe data de 09.05.2024.

Continuare Heidi DARK te plimba prin Orasul Luminilor

Lasă un răspuns