Cu DonCafé: Câștigi Premii In Lanțuri de magazine

Participa la un Concurs DonCafé! Una dintre cele mai îndrăgite mărci de cafea din România, vine cu o nouă campanie de fidelizare menită să încânte clienții săi. Prin campania „Poți câștiga premiile care te împrietenesc cu ziua”.

Produse de Calitate

DonCafé este recunoscut pentru gama sa variată de produse de cafea care satisfac gusturile fiecărui pasionat de cafea. De asemenea, DonCafé oferă și o gamă de produse solubile pentru cei care apreciază rapiditatea și comoditatea preparării unei cafele delicioase.

Campania „Poți câștiga premiile care te împrietenesc cu ziua” este simplă și accesibilă pentru oricine dorește să participe. Iată pașii pe care trebuie să îi urmezi:

Pasul 1: Cumpără Produse DonCafé în Valoare de Minimum 25 Lei

Primul pas către câștigarea premiilor incitante este să achiziționezi produse DonCafé în valoare de cel puțin 25 de lei. Acest lucru este ușor de realizat, deoarece oferă o gamă variată de produse, astfel încât să poți alege cea mai potrivită cafea pentru tine.

Pasul 2: Scanează Cardul de Fidelitate

După ce ai efectuat cumpărăturile de minim 25 de lei, trebuie să scanezi cardul de fidelitate DonCafé la magazinul Penny participanții.

DonCafé

Poți Câștiga:

Această campanie este valabilă în perioada 2 octombrie – 19 noiembrie 2023 în magazine. Pentru detalii complete și regulamentul campaniei, te invităm să consulți site-urile doncafe.ro/promo.

Concurs DonCafé Market – Sursa ta de Bucurie

DonCafé Market este locul în care pasionații de cafea găsesc produsele lor preferate și descoperă noutăți interesante. Cu o gamă variată de cafea, DonCafé Market devine partenerul tău de încredere în căutarea aromei perfecte.

Așadar, începe să-ți împrietenești ziua cu DonCafé și să te bucuri de gusturile delicioase ale cafelei. Cu această campanie de fidelizare, poți câștiga premii care vor face experiența ta cu DonCafé și mai specială.

Cu DonCafé: Câștigi Premii In Lanțuri de magazine 2024

Lasă un răspuns