Câștiga cu Alpro pe freshful.ro!

Începând cu 1 februarie și până pe 29 februarie 2024, poți intra în tragerea la sorți pentru a câștiga premii fabuloase cu doar o achiziție online de pe freshful.ro. Fiecare produs Alpro cumpărat îți crește șansele de câștig, așa că nu rata ocazia!

Numărul total de premii este de șase, incluzând cinci vouchere în valoare de 500 de lei fiecare și un smartphone de ultimă generație. Cu cât cumperi mai multe produse Alpro, cu atât ai mai multe șanse de a câștiga!

alpro freshful

În plus, nu uita să explorezi gama variată de produse Alpro pe bază de plante, perfecte pentru o dietă sănătoasă și echilibrată. Indiferent dacă ești vegetarian, vegan sau pur și simplu îți place să încerci alternative sănătoase, Alpro are tot ce îți trebuie.

Pentru detalii complete despre regulament, vizitează secțiunea Suport Clienți sau pagina dedicată Regulamentului campaniei aici: Concurs Alpro Feb24.

Nu pierde ocazia de a câștiga premii fabuloase și de a te bucura de produsele delicioase Alpro. Intră în tragerea la sorți până pe 29 februarie 2024 și transformă cumpărăturile tale în experiențe câștigătoare!

Câștiga cu Alpro pe freshful.ro! 2024