Descoperă zilnic un nou concurs unde poți câștiga o sumă generoasă de 55.000 de lei pentru a-ți face casa mai călduroasă. Pe lângă acest premiu mare, sunt disponibile și alte premii tentante: 6 premii săptămânale în bani în valoare de 5.500 de lei fiecare și 210 premii zilnice în bani în valoare de 550 de lei fiecare!

Pentru a avea șansa de a câștiga, achiziționează sortimentul de brânză topită preferat și înscrie bonul fiscal împreună cu datele tale personale în formularul campaniei promoționale Hochland – „Câștigă o sumă generoasă pentru încălzirea casei”. Astfel, poți intra în cursa pentru o mulțime de premii în bani.

bani hochland

Prin tragere la sorți, poți câștiga una dintre cele 210 premii zilnice în bani în valoare de 550 de lei fiecare, unul dintre cele 6 premii săptămânale în bani în valoare de 5.500 de lei fiecare sau chiar marea sumă de 55.000 de lei.

Extragerile pentru desemnarea câștigătorilor premiilor zilnice și săptămânale se vor organiza săptămânal, în maxim 5 zile de la încheierea fiecărei săptămâni de concurs.

Tragerea la sorți pentru desemnarea câștigătorului marelui premiu va avea loc în maxim 5 zile lucrătoare după încheierea campaniei promoționale.

Fiecare participant poate înscrie maxim 3 bonuri fiscale în fiecare săptămână pentru a-și crește șansele de câștig.

Perioada de desfășurare a concursului este între 1 februarie și 13 martie 2024.

Pentru a participa și pentru mai multe detalii, vizitează https://hochland.ro/branza-topita/.