Buy Back Flanco Smart Discounter

Regulamentul Campaniei „Schimba telefonul tau vechi cu un smartphone nou! Prin Buy Back Flanco Smart Discounter primesti 200 lei extra pe voucher” este detaliat mai jos:

Durata Campaniei: 01.09.2023 – 30.04.2024.

Orice persoana fizica cu varsta de 18 ani, cu domiciliul stabil in Romania, care detine legal un telefon pe care doreste sa-l valorifice prin programul „Buy Back Flanco”.

Produse Participante:
Telefoane mobile vechi, functionale, de la branduri precum: Apple, Samsung, Xiaomi sau Huawei.

Mecanismul Promotiei:
Beneficiarul trebuie sa prezinte telefonul vechi intr-un magazin Flanco pentru evaluare si sa primeasca un voucher in functie de valoarea estimata a telefonului. In perioada campaniei, se ofera un extra de 200 lei pe voucher. Voucherul poate fi folosit la achizitionarea oricarui produs din magazinele Flanco, in termen de 30 de zile de la emitere.

Buy Back Flanco Smart Discounter

Regulamentul complet este disponibil gratuit online pe www.flanco.ro precum si in magazinele fizice.

Buy Back Flanco Smart Discounter Pareri

Desi orice telefon smart ar trebui acceptat se pare ca treaba nu sta chiar asa. Trebuie sa descarci aplicatia Flip Buyback pentru ca telefonul sa fie evaluat, chiar daca esti intr-un magazin Flanco.
Atentie! Nu orice telefon-mobil este acceptat, ci doar cele pe care le aproba Flip.

Voucherul oferit va putea fi folosit ulterior acestei campanii intrucat discounturile pentru acest eveniment sunt deja competitive si nu pot fi cumulate cu alte discounturi suplimentare.

Pentru oferte Smart Discounter actualizate acceseaza catalogul online cu reduceri de miercuri si weekend. Urmareste eticheta rosie!

Buy Back Flanco Smart Discounter 2024

Lasă un răspuns