Cumpără și Câștigă cu Bergenbier

Participă la concursul „Bergenbier Superprietenul Nationalei de Fotbal”! Tot ce trebuie să faci este să faci cumpărături de minimum 18 lei din gama de produse Bergenbier și să le achiziționezi pe același bon fiscal. Magazinele participante: Carrefour, Cora, Kaufland.

Bergenbier Fotbal

Apoi, înscrie numărul bonului pe pagina dedicată a campaniei, www.bergenbier.ro/fotbal, pentru a valida participarea ta. Ai șansa de a câștiga premii de susținător care vor face experiența ta fotbalistică mai specială. Printre aceste premii se numără o minge oficială de joc FRF. Set gaming TV smart + consolă de jocuri sau un tricou oficial al echipei naționale de fotbal a României.

Campania se desfășoară în perioada 16 octombrie 2023 – 26 noiembrie 2023, oferindu-ți timp suficient pentru a profita de ofertele speciale Bergenbier și a-ți crește șansele de a câștiga. Nu rata această oportunitate de a susține echipa ta preferată și de a te bucura de recompense cu Bergenbier! Profită de promoții, fii parte din concurs și s-ar putea să fii unul dintre norocoșii câștigători!”

Cumpără și Câștigă cu Bergenbier 2024

Lasă un răspuns