Concurs Pringles

Imbunătățești șansele de câștig cu acest Concurs Pringles! Cu începere din 1 Noiembrie 2023 și până pe 1 Ianuarie 2024, poți intra în competiție pentru a câștiga premii. Află toate detaliile despre cum să participi și despre premiile puse în joc.

Cum te poți înscrie?

Participarea este ușoară. Trebuie doar să cumperi cel puțin un produs Pringles de 165g, disponibil pe piața din România. Păstrează bonul fiscal ca dovadă a achiziției tale. Pentru a te înscrie, vizitează pagina web a campaniei: popandplay.ro. Completează formularul de înscriere din secțiunea „PROMOȚIE NAȚIONALĂ.” Asigură-te că furnizezi un număr de telefon mobil valid, disponibil în oricare rețea de telefonie mobilă din România. Astfel, vei fi înscris automat în concurs și vei avea șansa de a câștiga premii atractive.

Premii promotiei

Concursul Pringles oferă o gamă impresionantă de premii care pot revoluționa experiența ta de divertisment la domiciliu. Iată câteva dintre ele:

Concurs Pringles

Marele Premiu – Kit VIP

  • Un televizor SMART 8K pentru o imagine de neegalat.
  • Un soundbar pentru un sunet de înaltă calitate.
  • O canapea cu 3 locuri pentru confort maxim în timpul vizionării.

Premii Săptămânale

  • Un videoproiector pentru o experiență de cinema la tine acasă.
  • Un ecran de proiecție pentru imagini clare și ample.

Premii Mici

  • O pătură electrică pentru serile de iarnă confortabile.

Spor la câștig!

Nu rata oportunitatea de a deveni unul dintre câștigătorii acestui concurs Pringles. Cumpără produsele de 165g, completează formularul de înscriere pe www.popandplay.ro și pregătește-te să-ți upgradezi experiența de divertisment.

Concurs Pringles 2024

Lasă un răspuns